Kiltamaja Kuuskajaskari

Kiltamaja on tarkoitettu Saaristomeren Merivartiokilta ry:n ja Selkämeren Rannikkokilta ry:n jäsenten virkistyskäyttöön ja sekä kiltojen järjestämiin tilaisuuksiin.

Varustus
Kiltamaja on varustettu varsin kattavasti. Maja on kiinni kaupungin vesijohtoverkossa ja majan kellarissa on reilusti mitoitettu lämminvesivaraaja. Näin astioiden pesu ja saunominen onnistuvat helposti. Majan sähköistys on myös uusittu. Samalla valaistusta parannettiin ja käytössä on muutama lämpöpatteri, joiden ansiosta käyttöaikaa on voitu pidentää syys- ja kevätkausille. Vesivessaa ei ole vaan käytössä on ekologinen puucee, joka sijaitsee puuvajan päädyssä.

Kiltamajalle mahtuu isokin porukka aikaa viettämään. Yöpymiseen paikkoja löytyy 5-6 hengelle. Omat petivaatteet on syytä ottaa mukaan.

Keittiöstä löytyy mm. sähköhella ja uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, jää-pakastinkaappi, vedenkeitin ja astioita usealle henkilölle. Myös helppokäyttöinen kaasugrilli löytyy terassilta omasta säilöstään.

Yhteydet Kuuskajaskariin

Kiltamaja sijaitsee Rauman edustalla Kuuskajaskarin saarella. Saari on entinen puolustusvoimien linnakesaari, mutta toimii nykyään lomakohteena.

Saarelle kulkee kesäaikaan säännöllinen matkustaja-alusliikenne, jonka avulla myös kiltamajalle pääsee helposti. Reittiä operoi Rauman Saaristokuljetus. Vesibussien lähtösatama ja lipunmyynti sijaitsevat Syväraumanlahden rannalla,  Rauman huvivenesatamassa, Suvitie 14 Rauma. Tarkempaa tietoa alusliikenteestä www.raumansaaristokuljetus.fi