Meripelastuksen hälytysnumero 0294 1000

Tutustu,
APUA veneilijän turvallisuusoppaaseen

www.raja.fi/veneily

Tiedotteet

SMMVK:n perinteinen kesäpäiväretki suuntautuu tänä kesänä Kuuskajaskarin linnakesaarelle ja Kylmäpihlajan majakkasaarelle 3.8.2019.

Ilmoittautumiset 5.7.2019 mennessä.

Lisätiedot tapahtumakalenterissa ja jäsenille sähköpostiin lähetetyssä kutsussa.

Kävijälaskuri 21.1.2014 alkaen. Kävijöitä ennen tätä 26521

Käyntejä kotisivuilla:585959 kpl

Veneily

Saaristomeren Merivartioston killan yksi painopiste on veneilyyn liittyvä toiminta. Kilta on aktiivisesti mukana edistämässä turvallista veneilykulttuuria järjestämällä koulutuksia ja harjoituksia.

Veneilytoiminnan näkyvin osa ovat killan kaksi kiltavenettä Norppa ja Nalle. Nämä alukset ovat aktiivisesti mukana killan tapahtumissa sekä jäsenistön virkistytoiminnassa. Veneet osallistuvat säännöllisesti myös Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen harjoituksiin koulutus-, kuljetus- tai operatiivisissa tehtävissä. Kiltaveneet ovat kattavasti varusteltuja ja soveltuvat koulutuskäyttöön erinomaisesti.

Täyttämällä kiltaveneen kuljettajan vaatimukset, on jäsenistöllä mahdollisuus käyttää kiltaveneitä myös virkistyskäyttöön.

Killalla on myös oma pursiseura, johon Norpan ja Nallen lisäksi kuuluu noin kolmekymmentä venettä. Pursiseuran kautta veneensä voi katsastaa ja siten saada oikeuden käyttää killan perälippua. Katsastustoiminta on osaltaan parantamassa turvallisuutta vesillä.

Kiltavene Nalle

Kiltavene Norppa

Killan pursiseuran lippu